onsdag 30 maj 2007

Blandat och skakat - dagens tokigaste nyheter


Tigrarna kommer för nära på Kolmården

Och en annan djurnyhet: Därför har djuren olika personlighet.
Vissa lejon är modiga, andra är fegisar. Vissa talgoxar är orädda, andra är skygga. Att djur är olika är numera välkänt. Men varför? Svar: Livets många olika krav har gynnat evolutionen av olika personlighetstyper.
Det framgår av en ny studie i tidskriften Nature (070531) av svenska, tyska och holländska forskare.

Så lustigt, men så fånigt att ödsla tid på något så självklart. Allt i livet är väl så där? Allt är olika och allt beror på vad man upplevt och så vidare,

Vilken skön lirare jag läste om här då: han samlade på gympadojor som han stal från tjejerna skåp. Dumt att stjäla dojorna, men en skön samling måste det ha varit. Kunde han inte ha jobbat extra och köpt dojorna själv, så kunde han ha hamnat i Guiness rekordbok istället? Svenska Dagbladet:

Över 1 500 par gymnastikskor hann en 27-årig man i Waukesha, Wisconsin, samla på sig under två år innan polisen kom honom på spåren. Alla hade stulits ur flickors skolskåp.

Kriminellt gäng kan ha koppling till satanister

Polens BO backar om Teletubbies (Inte tokigt att de backar, men helknäppt att diskussionen över huvud taget kom igång.)

Undrar om min Warhol-tavla är värd något förresten? Hmm, fast det är klart, min köpte jag ju i en affischbutik för 70 kronor.

Det är värre för de som köpt falska Brillo-boxar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Please read the whole article, he liked to sniff on the sneakers alright? You cant by those sneakers no matter how much you work extra..
stupid story though...